Rengeteg írni valóm van... egyenlőre csak annyit, hogy a TANÁR ÚR, aki operált rendkívüli ember... imádkozom érte, míg élek…

"Az egyik nővér mutatott nekem egy blogot, ami nagyon elszomorított" - mondta ma délelőtt. A feleségem is itt volt... egy pillanatra kitört belőlem a zokogás...

Két ember egyszerre hal meg az egyikük pap volt, a másik sebész. Szent Péter fogadja őket a Mennyeknek kapuja előtt. A sebésznek kitárja a kaput. A papnak azt mondja, még egy kis időt a purgatóriumban kell töltenie. „Miért?” - kérdezte Isten szolgája. „Isten szolgájaként éltem!”

„Látod most is kétkedsz…” –mondta Szent Péter. „Nahát, csak hogy tudd: míg te állítólag a lélekkel dolgoztál a többségnek csak a teste volt ott. A sebész viszont „csak” a testen dolgozott, de mindenki a lélekért imádkozott…”

Most csak ennyi telik tőlem… ha minden jól megy, hétfőn hazaengednek…

 


 

 

Szerző: adenocarcinoma  2009.06.13. 13:13 1 komment

Címkék: élet

A bejegyzés trackback címe:

https://adenocarcinoma.blog.hu/api/trackback/id/tr521182579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zslog 2009.06.14. 18:42:34

várom a folytatást:-)
süti beállítások módosítása