Mostanában rettentően idegesít, amikor azt olvasom, hogy rák ellenes hatóanyag! Meg hogy a gyógyszeripari maffia nem enged teret valamely csodaszer elterjedésének, és ezzel gátolja a gyógyulást. Merthogy ebből ők hasznot húznak. Lehet, hogy így van, de szerintem ez akkor is gyenge érv, azok érvelése ez, akiknek nem jutnak közel a húsosfazékhoz. Jóhiszeműségem azt mondatja velem, hogy a hippokratészi esküt jó esetben egyetlen orvos sem felejti el egy életen át.

Azért azt is leírom, miért vagyok szkeptikus az ilyen és ehhez hasonló hírekkel kapcsolatban. A gond az, hogy rák rengeteg féle van, és persze az sem mindegy, hogy melyik testrészt, melyik szervet, milyen intenzitással támad meg. A rák elnevezés egy gyűjtőnév, ami nem túl szerencsés. Majd ha azt olvasom valahol, hogy az adenocarcinomámra, (ami miatt kivették a gyomromat) (vagy apám szarkomájára) fejlesztettek ki valamit, ami hatásos, akkor talán ismétlem: TALÁN! Jobban érdekelne, de az utóbbi fél évben már meg sem tudom számolni, hogy mennyi és hány féle csodaszerről hallottam. (Még varázsszőnyegről is). A gyomromat, viszont egyik sem fogja már visszahozni, ennek hiányával, (vagy ha úgy tetszik ezzel a fogyatékkal) már meg kell tanulnom, tanulnunk együtt élni.

Szóval ezzel csak azt szeretném mondani, hogy szerencsétlen emberfia, amikor meghallja, hogy rákos, akkor mint a fuldokló megpróbál még a nádszálba, is kapaszkodni, persze ezek a kapaszkodások pénzbe kerülnek. Ki ne ragaszkodna nyomorult életéhez? Mindent képes feláldozni az ember, és ez egyeseknek jó üzlet. Kit érdekel ilyenkor a pénz? A lényeg, hogy használjon, és ha nem akkor is mi van? A koporsóba már úgysem kell lóvé. Legalább megpróbálta és úgy érzi tett valamit az ügy érdekében.

A magam részéről az ilyen „csodaszerek”, „kütyü-mütyük”, „varázsmasszázsok” helyett inkább elmegyek valahová kis családommal pihenni, ez engem az jobban feltölt életenergiával, mint bármi más.

Higgyétek el a szeretetnél nincs jobb gyógyszer.

Gábor

 

Szerző: adenocarcinoma  2010.02.08. 13:01 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://adenocarcinoma.blog.hu/api/trackback/id/tr71739021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása