Létrehoztam egy fórumot, egyenlőre elég kezdetleges, de terveim szerint bővül majd mindenfélével... a célja az, hogy segítsük egymást...
Aki akar Regisztráljon, aki elég aktív az előbb-utóbb társszerkesztő lesz :-)

gyomortalan.forumx.hu/
 

Szerző: adenocarcinoma  2009.12.09. 13:45 3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://adenocarcinoma.blog.hu/api/trackback/id/tr541585772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bézsé 2010.01.06. 15:04:30

Szia Gábor!
Segítenél? A német fórumra szeretnék regisztrálni, mert a fordítóval én is szívesen olvasgatnék, de akármit csinálok, ezt írja ki: •Der eingegebene Referrer existiert nicht. Bitte gib einen gültigen Referrer ein oder lasse das Feld leer.
Köszönöm Bézsé

adenocarcinoma · http://adenocarcinoma.blog.hu/ 2010.01.07. 09:50:59

@Bézsé:
Szia
A német fórumot fordítóval olvasni macerás, azt tanácsolom, hogy regisztrálj náluk, német nyelven. És azután próbáld meg, a fordítót. mert ugye az a gondja, hogy nem vagy regisztrálva...
Beszélek majd ez ügyben Katja barátjával, hogy megkönnyítsük magyar felhasználók számára a hozzáférést.

G.M.G. 2011.02.01. 18:21:27

Kedves BÉZSÉ !

Könyvet írok egy kolleganőm emlékére, aki gyomorrákban halt meg. (Kolleganőm - ápolónő volt, jómagam is 22 éve dolgozom rákos betegekkel.)A könyv a negyvenes éveiben járó anya életének utolsó 33 napját írja le, ahogyan megéli ezeket a nehéz napokat, és a családja, a barátai, a szerettei és legfőképpen Isten segítségével.
Nagyon érdekel a sztoritok, csak félve merem megkérdezni, hiszen elég régiek a bejegyzések, hogy jelenleg mi a helyzet?
süti beállítások módosítása