Hallo Gábor 

Nagyszerű, hogy nektek is van Magyarországon egy ilyen fórumotok. Nyugodtan kérdezhettél volna erről a fórumon is, de szívesen válaszolok magán levélben (PN ) is.
Nálam Cicplatin által okozott károsodás sajnos nagyon erős, mind a mai napig van zsibbadás a kezeimben, és a lábaimban, és ez erősebb, ha megterhelem a testem. A finom motorikus mozgások érezhetően javultak, de nem annyira, mint a károsodás előtt volt.

De sok embernél ez nem ennyire erős, náluk a zsibbadás csak a kezükben és a lábukban volt, és ez aztán teljesen megszűnt.

A panaszaim enyhítésére egy műanyag dobozt megtöltöttem 3 kg borsóval, 3 kg babbal, és 3 kg lencsével (mind szárított). 10 percig mozgattam benne a kezeimet, aztán 10 percig zokniban futottam (mozogtam) benne. Aztán rögtön lefeküdtem pihenni. Egy pár perc múlva már meg is szűnt a zsibbadás, ez nekem nagyon jót tett. Azt a tanácsot a rehabilitáción kaptam.

Remélem, ez segít valamit…
Minden jót

Fred

Szerző: adenocarcinoma  2010.02.03. 11:23 2 komment

Címkék: kemoterápia cicplatin

A bejegyzés trackback címe:

https://adenocarcinoma.blog.hu/api/trackback/id/tr761725004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

konzilium 2010.02.03. 15:12:14

Kedves Gábor!

..most olvastalak és köszönöm az infót..
..nekem is tapasztalatom, hogy a mindenkori terhelésektől is függ hogy mennyire érzem..
..ez legyen a legnagyobb bajom a jövőben, akkor "kiegyezek" vele..
üdv. Ildikó

waterbear 2010.02.08. 10:01:46

A tegnapi nap délutánján jutottam az alábbi információhoz, melyet szeretnék megosztani Veletek, hogy erőt, reményt adjak egy emberfeletti küzdelemhez, annak akit érint.

Sajnos szinte mindenkinek van a családjában, vagy az ismeretségi körében daganatos betegségben szenvedő, segítsetek nekik eljuttatni ezt az információt!

2010.március 21-21-én Münchenben egy cég új, hatásos rákellenes készítményt hoz forgalomba.
Egyenlőre annyit lehet tudni erről a készítményről, hogy csak természetes anyagokat tartalmaz, és százszoros dózisban tartalmazza a rák ellenes hatóanyagot az eddigi bármilyen készítményekhez képest.

Orvosilag bevizsgált, Svájcban, Németországban, Ausztriában, Olaszországban, Szlovákiában, Romániában ,Ukrajnában és Magyarországon is engedélyeztetett készítményről van szó, mely a promóció után válik hozzáférhetővé az a fenti országokban.
Én személy szerint ott leszek a készítmény első 2010.03.21-i promócióján, és szívesen megosztom az információkat azzal akit ez érdekel.

Ha többet szeretnél megtudni erről a készítményről, kérlek regisztrálj be az alábbi linken, és 03.23-án a regisztráltakat email-ben tájékoztatom a készítményről, a magyarországi beszerzési lehetőségeiről, és az összes adatáról, amihez a promóción hozzájutok.

A regisztrációs link: www.webstar.biz/mobilepreregister/?license=INTE-7248-877E&contact=545470

Addig kitartást, jobbulást és mielőbbi meleg tavaszt kívánok mindenkinek, János
süti beállítások módosítása