Hol is kezdjem? Vagyis hol folytassam? Talán ott, hogy a „tüdész” odaadta a biopszia eredményét és a zárójelentést, mely szerint:
Diagnózis:

C7800 A tüdő másodlagos rosszindulatú daganata

Epikrizis:
2010.08.24. Multiplex pulmanolis Kerekárnyékok miatt vizsgáljuk. TTP-re
2010.08.30. –ra előjegyeztük e napon a a déli órákban jelentkezzen bronchoscopia ambulancián.

2010.08.30. Tervezett TIP megtörtént. 12 órás megfigyelésre az ambulancián marad. Átvilágítás után bocsájtjuk otthonába.
2010.09.07. Szövettani leletért jelentkezik, mely malignus sejtkép, közepes fokban diferenciált adenocarcinomát mutat, mely alapján metastasisnak tarthatók. További onkológiai kezelés megfontolására Onkológiára utaljuk.


Nekem most is csak az volt a kérdésem, mint egy héttel ezelőt a vizsgálat után: „Ok főorvos úr megvan a biopszia eredménye, és most hogyan tovább? Mert ettől meg a fájdalmaim nem múlnak el, kit ismer, kit ajánl, kihez forduljak? A válasz :
„Én mindenkit ismerek, aki szóba jöhet!”
„Elnézést, nem azon volt a hangsúly, hogy Ön kiket ismer, hanem, hogy kit ajánl.”
„Nézze a fehérváriakhoz ha megy ne azzal kezdje, hogy ők csak a műtéte után késve értesítették ki… nővérke írja fel az onkologia osztályvezetőjének a telefonszámát… jómagam a László korház onkologiai osztályát ajánlanám, de hát ugye az pesten van, akkor meg már folytathatja ott is ahol elkezdte, bár nekem úgy tűnik ott nem sok eredménnyel kezelték, felírom a telefonszámomat, ha mégis a László Kórház mellet döntenének.”

„Köszönjük főorvos úr”

Kijöttünk az osztályról, és mintha csak velünk sírna az ég elkezdett szakadni az eső, beültünk az autóba, az önindító persze megint nem akarta a dolgát végezni. Tényleg igaz a mondás, „szegény embert még az ág is húzza…”

Feleségem félve mondta - hiszen ismeri a véleményem az ilyen dolgokról - , hogy már régóta nézegeti a neten, és sok jót hallott a B17 kúráról, és mit szólnék hozzá, ha... Meglepődött, amikor azt mondtam, Rendben rendeljük meg és kérlek, kérj időpontot a fehérvári fájdalomklinikára is!

 

Szerző: adenocarcinoma  2010.09.19. 18:03 3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://adenocarcinoma.blog.hu/api/trackback/id/tr302308096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szijjartoe 2010.09.22. 07:52:25

Kedves Gábor!
Sajnos én rossz hírrel jöttem. Édesanyám Szeptember 19-én végleg elment, sok fájdalma volt már a végén, de remélem mostmár jó helyen van.
Remélem neked sikerül legyőzni ezt a szőrnyű kórt ami nem válogat. Sok erőt és kitartást kívánok!
Üdvözlettel Böbe

Hálás 2010.09.22. 10:40:04

Kedves Böbe!

Őszinte részvétem édesanyád halálához, az én anyukám június 13.-án halt meg, tudom min mész keresztül, további kitartást a fájdalom elviseléséhez.
Üdvözlettel: Évi

Hálás 2010.09.22. 10:42:17

Szia Gábor!

Lélekben veled vagyok és nagyon drukkolok!!!

Évi
süti beállítások módosítása